Preskocit navigáciu

Zmena vo velení Úradu logistického zabezpečenia


Zmena vo velení Úradu logistického zabezpečenia

Dnes, v dopoludňajších hodinách v priestoroch účelového zariadenia Motešice, počas veliteľského zhromaždenia náčelník generálneho štábu generál Milan Maxim odvolal z funkcie veliteľa úradu plukovníka Žarnovického a na jeho miesto vymenoval plukovníka Ševčíka.
Ako vo svojom príhovore generál Maxim uviedol, "plukovník Žarnovický sa vo svojej funkcii, v ktorej pôsobil od vzniku úradu v roku 2014 osvedčil a rovnako verím že sa osvedčí aj jeho nástupca."
Symbolicky sa zmena vo velení odohráva počas veliteľského zhromaždenia veliteľa úradu na ktorom bilancuje splnené úlohy predchádzajúceho roka a zároveň stanovuje smer, ktorým sa príslušníci úradu budú uberať už pod novým velením. Plukovník Ševčík, rovnako ako jeho predchodca nastupuje do pozície veliteľa úradu z miesta veliteľa brigády bojového zabezpečenia Pozemných síl OS SR, kde sa prejavil ako schopný organizátor a odborník v oblasti logistického zabezpečenia.
Plukovník Žarnovický po skončení pôsobenia v pozícii veliteľa úradu nastupuje na uvoľnené miesto v rámci Generálneho štábu OS SR.
Počas veliteľského zhromaždenia generál Maxim udelil vybraným profesionálnym vojakom úradu pamätné plakety za odvedenú prácu v prospech ozbrojených síl.


Zmena vo velení Úradu logistického zabezpečeniaZmena vo velení Úradu logistického zabezpečeniaZmena vo velení Úradu logistického zabezpečeniaZmena vo velení Úradu logistického zabezpečeniaZmena vo velení Úradu logistického zabezpečenia 2Zmena vo velení Úradu logistického zabezpečenia 2Zmena vo velení Úradu logistického zabezpečenia 2

Autor: OOd NGŠ , Foto: ÚLZ - Dátum: 28.02.2018
Čítanosť: 7254
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share