Historicky prvý veliaci poddôstojník 23. motorizovaného práporu už v zálohe


Historicky prvý veliaci poddôstojník 23. motorizovaného práporu už v zálohe V stredu 30. júna 2021 si poslednýkrát obliekol vojenskú uniformu prvý veliaci poddôstojník 23. motorizovaného práporu. Po 24 rokoch a 6 mesiacoch odišiel do zaslúženého výsluhového dôchodku.
Nadrotmajster Miloš Radič pôsobil v 23. mopr od 1. augusta 2018 do 30. júna 2021. Počas tohto obdobia sa s kolegami zúčastňoval všetkých rozhodujúcich cvičení a riešil množstvo úloh spojených najmä s výcvikom jednotiek, ale aj denných, bežných úloh mužstva a poddôstojníkov. Svojimi skúsenosťami sa snažil viesť vojakov k zodpovednému plneniu úloh vyplývajúcich z poslania práporu a dodržiavaniu etického kódexu profesionálneho vojaka. Stanovené úlohy vždy riešil s rozvahou a krédom poddôstojníka.
Na spoločnom nástupe práporu jeho veliteľ práporu podplukovník Jozef Molčan poďakoval nadrotmajstrovi Radičovi za odvedenú prácu, za kvalitné plnenie úloh a poprial mu veľa šťastia a hlavne zdravia v civilnom i ďalšom pracovnom živote.
Veliaci poddôstojník všetkým poďakoval za spoločne strávený čas v prápore, za prácu so skvelým tímom ľudí bez ohľadu na hodnosti a zaželal práporu a jeho príslušníkom veľa pevného zdravia pri plnení úloh a ďalších výziev, ktoré prápor v budúcnosti čakajú - a rodinnú pohodu.

Miloš, ďakujeme...

Historicky prvý veliaci poddôstojník 23. motorizovaného práporu už v zálohe

Autor: rotná Alena Pavlíková , Foto: čatár Lukáš Gabák - Dátum: 01.07.2021
Čítanosť: 4786
Verzia pre tlač

Skočiť na menu