Líšky z Trebišova vybrali najlepšieho vojaka a poddôstojníka výcvikového roku 2019


Líšky z Trebišova vybrali najlepšieho vojaka a poddôstojníka výcvikového roku 2019 V priestoroch Trebišovského 23. motorizovaného práporu sa 17. októbra 2019 uskutočnil výber najlepšieho vojaka z hodnostného zboru mužstvo a poddôstojníci. Komisia na čele s veliacim poddôstojníkom nadrotmajstrom Milošom Radičom, zložená z veliacich poddôstojníkov čiat a veliteľov družstiev po dôkladnom zvážení a porovnaní výsledkov všetkých nominovaných vojakov nakoniec vybrala tých najlepších. Medzi rozhodujúce kritéria pri výbere patrili služobné hodnotenie, hodnotenie z preskúšania pohybovej výkonnosti, výsledky zo streleckej prípravy a doplnkové kritériá pre výber.
Za najlepšieho vojaka z mužstva komisia vybrala strelca, vojaka 2. stupňa Lukáša Kucharčíka z 1. motorizovanej roty.
Titulom najlepší poddôstojník 23. motorizovaného práporu Trebišov sa môže pýšiť veliaci poddôstojník motorizovanej roty rotmajster Pavol Viňanský. Obaja postupujú do výberu najlepší vojak a poddôstojník na 2. mechanizovanej brigáde, ktoré sa uskutoční v dňoch 24.-25. októbra 2019.

Líšky z Trebišova vybrali najlepšieho vojaka a poddôstojníka výcvikového roku 2019Líšky z Trebišova vybrali najlepšieho vojaka a poddôstojníka výcvikového roku 2019Líšky z Trebišova vybrali najlepšieho vojaka a poddôstojníka výcvikového roku 2019

Autor: 23.motorizovaný prápor , Foto: rtn. Alena PAVLÍKOVÁ- technik BOI a KIS - Dátum: 17.10.2019
Čítanosť: 2319
Verzia pre tlač

Skočiť na menu