Nový Horizont


Nový Horizont

Dňa 27. 4. 2017 sa v priestoroch posádky Trebišov uskutočnila úvodná plánovacia konferencia k cvičeniu Nový Horizont, ktoré sa bude konať v termíne 10. – 13. 7. 2017 v priestoroch Posádkového Cvičiska Veľké Ozorovce.

Úvodnú plánovaciu konferenciu viedol náčelník G7 / VePS OS SR plukovník generálneho štábu Ferdinand Muríň, ktorý predstavil samotnú špecifikáciu cvičenia. Zástupca náčelníka štábu pre operácie 2. mechanizovanej brigády podplukovník Róbert Funtaľ v ďalšom predstavil zámer vykonania expertného seminára a v závere vystúpil zástupca veliteľa 23. motorizovaného práporu Trebišov major Marek Barna s navrhovanými taktickými činnosťami. 

Tejto konferencie sa zúčastnili aj predstavitelia ministerstva vnútra z úrovne Prezídia Policajného zboru SR, okresného riaditeľstva Policajného zboru SR Trebišov, zástupca riaditeľa Hasičského a záchranného zboru okresu Trebišov a predstavitelia štátnej správy (odbor krízového riadenia) a samosprávy (starostovia obcí Malé a Veľké Ozorovce) okresu Trebišov.

Ďalšou plánovanou aktivitou je Hlavná plánovacia konferencia, ktorá sa uskutoční v priestoroch posádky Trebišov 25. 5. 2017.


Nový HorizontNový HorizontNový HorizontNový Horizont

Autor: por. Mgr. Matej ŠTITNICKÝ , Foto: 21.zmpr Trebišov - Dátum: 27.04.2017
Čítanosť: 4048
Verzia pre tlač

Skočiť na menu