Preskocit navigáciu

Športový deň veliteľov jednotiek


Športový deň veliteľov jednotiek

Dňa 18. novembra 2016 bol v 23. motorizovanom prápore ("23. mopr") úspešne vykonaný športový deň v gescii veliteľov jednotiek, ktorý bol prvýkrát podporený nákupom telovýchovného materiálu a pomôcok z našich daní, teda z 2 %. Je potrebné na tomto mieste dodať, že realizovanie nákupu by nebolo možné, ak by nefungovala výborná spolupráca medzi útvarmi a Vojenskou podpornou nadáciou.

23. mopr nakúpil z 2% športový materiál, ktorý bude využívaný profesionálnymi vojakmu v rámci služobnej telesnej prípravy a taktiež v rámci športových dní.
Ďalšou významnou devízou, ktorú sa podarilo prostredníctvom Vojenskej podpornej nadácii a 2 % realizovať, bol nákup airsoftových zbraní, ktoré budú využívané v rámci streleckého oddielu, kde budú záujemcovia vykonávať výcvik v taktike malých jednotiek zameraný hlavne na prepátravanie budov a miestností s navodením čo najrealistickejších podmienok.

Veríme, že budúci rok sa nám znova podarí vyzbierať nejaké financie a z 2 % prostredníctvom Vojenskej podpornej nadácii a rozšírime možnosti realizácie športových aktivít a streleckého oddielu 23. mopr.


Športový deň veliteľov jednotiekŠportový deň veliteľov jednotiekŠportový deň veliteľov jednotiekŠportový deň veliteľov jednotiek

Autor: mjr. Ing. Marek BARNA , Foto: mjr. Ing. Marek BARNA - Dátum: 18.11.2016
Čítanosť: 4529
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share